Powazny dylemat HELP!!!! - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Powazny dylemat HELP!!!!

Liczba wyświetleń: 1209·Odpowiedzi: 2
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok

27 paź 2005, 13:52 Powazny dylemat HELP!!!!  (#1)  

Posiadam akwarium 200l mialem wewnetrzne filtry i mam ich dosyc Chce kupic zewnetrzny filtr mam na mysli 3 modele TetraTec EX700 TetraTec EX1200 FLUVAL 305 strona z opisem to http://www.sklep.roslinyakwariowe.pl/htm/index.php?ka ... d=produkty Prosze Was o POMOC ocencie sami i napiscie mi jaki byscie mi polecili Mi chodzi o to zeby woda byla krystaliczna itp z gory dzieki :D

rmj

02 lis 2005, 17:58   (#2)  

Witam ! Ja mam fluvala 204 w 100 litrowym akwarium i jestem bardzo zadowolony,nie mam z nim żadnych problemów ,działa już od trzech lat i jest ok.
Na temat pazostałych filtrów nie będe się wypowiadał ,bo po prostu ich nie znam.
Ja bym kupił 305 i tyle ,napewno będzie to dobry zakup.
Pozdrawiam.

BEHEMOTH

Maciejewski Maciek Gorzów Wlkp.

03 lis 2005, 08:18   (#3)  

Zobacz parę postów niżej. Było bardzo dużo na temat nowych filtrów Tetry

Maciejewski Maciek
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Gorzów Wlkp.

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

Dojrzały filtr a sinice. Dylemat

blixa w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1476
Cześć. Mam taki dylemat. Czy warto brać do nowego zbiornika filtr kubełkowy z obecnego (przeznaczonego do likwidacji) zbiornika, w którym były (już praktycznie nie ma - zostały resztki) sinice? Plusy...

Bakterie w płynie czy w proszku- dylemat mikrobiologiczny

moonrider w Filtracja · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 13566
Jak w tytule mój dylemat dotyczy trwałości probiotyków do akwarium w postaci roztworu (zawiesiny) i w postaci liofilizatu- proszku. Wydaje mi się że bakterie w zawiesinach czyli roztworach wodnych mus...

Dylemat w wyborze.

a_rek w Filtracja · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1868
Obecnie moje 100l filtruje fluval 205 bez trzpienia ( albo jest nie słyszalny albo hałasuje jak głupi :P). Wydaje mi się że filtracja jest ok. Jedak planuje zwiększyć zbiornik na 180l, teoretycznie 2...

Dylemat pomiędzy filtrami

matrix82 w Filtracja · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 3497
Witam Z racji że planuję założyć nowe akwarium 96l stoję przed koniecznością zakupu drugiego filtra kubełkowego. Przeczytałem wiele for, opinii i w końcu można powiedzieć - "zgłupiałem". Dodam że ak...

Dylemat :P

Mortis w Filtracja · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 1805
Witam! Mam problem z wyborem filtra chciałbym kupić Aquaszut 550N i do tego doszedł by mój PICO 400l/h czy może lepiej zainwestować w dość dobry filtr czy może lepiej kupić jakąś kaskadę i do nie...

Statystyki

Ten temat przegląda 549 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 549 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.