Coś się dzieje złego z roślinami? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Coś się dzieje złego z roślinami?

Liczba wyświetleń: 1095·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam!
Mój problem polega na tym że posiadam roslinę chyba jest to żabienica i jej liście robią sie przeswitujące. Nie wiem co z tym uczynić i liczę na Waszą pomoc. Boję się że mi z wszystkimi roslinami tak sie zrobi. Pomozcie co moge uczynic? Dzieki pozdrawiam

jachou

jachou napisał(a):Witam!
Mój problem polega na tym że posiadam roslinę chyba jest to żabienica i jej liście robią sie przeswitujące. Nie wiem co z tym uczynić i liczę na Waszą pomoc. Boję się że mi z wszystkimi roslinami tak sie zrobi. Pomozcie co moge uczynic? Dzieki pozdrawiam

Witam
Czy tak trudno jest napisać o swoim akwarium(parametry wody,oświetlenie ,czym nawozisz i jaka jest obsada) - tu nie ma i nie bedzie wróżek :!:
Pozdrawiam
Jacek Pawłowski

Jacek Pawłowski
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

(Film) Jak się ocenia akwaria konkursowe

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1186
Hej Oczywiście po niemiecku 😁. ?si=54kgAaHsIFw6r6SJ
YouTube

Jak to się robi w Liquid Nature - filmy

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1760
Witam Można zrobić film długi ale jest w nim wszystko co do tej pory firma Oase przedstawiła w tych 5 odcinkach. Tak więc jeśli macie wolne 40 minut to zobaczcie jak to się robi w Liquid Nature. Ed...
YouTube

Oase ScaperLine 60 z roślinami Tropica

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2538
Więcej o zestawie Oase: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=scaperline+60&search_in_description=0&inc_subcat=0 Katalog roślin Tropica: https://sklep.roslin...
YouTube

Coś dla miłośników małych zbiorniczków

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3106
Audycja w języku niemieckim, jest możliwość włączenia automatycznego tłumaczenia napisów na polski (z transkrypcji).
YouTube

Słoik z roślinami akwariowymi

Adamsky41 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5525
Witajcie. Mam takie pytanko, a w sumie nawet dwa. Otóż półtora miesiąca temu założyłem sobie coś w rodzaju 3l słoja, gdzie wsypałem 1l Platnium Soil, wlałem wody z akwarium do poziomu podłoża i posadz...
YouTube

Moja aranżacja - takie coś mi wyszło

nyos w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 7413
Na razie układam bez piachu, nie mam jeszcze szkła, a nie chce mi się budować jakiś pudełek, powiedzie mi proszę będzie cokolwiek z takiego układu ? Piasek czarny granulacja 0,8-1,2mm. Zbiornik 150x50...

To się nazywa perspektywa.

Krzysztof Radziszewski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4152
aq.jpg https://boingboing.net/2020/03/04/aquascape-railroad.html

Czy aquascapingu można się nauczyć?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4675
Czy aquascapingu można się nauczyć? To pytanie zadaje sobie wiele osób, które wchodzi na nasze Forum po raz pierwszy. Często mawiamy iż do tego trzeba mieć zdolności - lub "z tym trzeba się uro...

Mi sie nie podoba

Nameles w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3082
Oooola - Wszystkim Patrze sie i patrze -- i mi sie NIE podoba - Wybaczcie ale nie moge wsadzic foto

Jak wam sie podoba mój baniaczek?

amator 24 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8727
1500052863598.jpg Wysłane z LG-M250 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl

Statystyki

Ten temat przegląda 510 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36921

•  Najnowszy użytkownik: jarek_miksiewicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 510 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.