po wielu zmianach dzięki wam - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

po wielu zmianach dzięki wam

Liczba wyświetleń: 3695·Odpowiedzi: 7
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
dylus grudziądz

02 sie 2005, 22:10 po wielu zmianach dzięki wam  (#1)  

akwarium przeszło metamorfozę dzięki wam i waszym uwagom może teraz jest ładniejsze oceńcie doszło jeszcze co2 z bimbrowni te małe bańki to co2
Ostatnio edytowano 20 sie 2005, 21:15 przez dylus, łącznie edytowano 2 razy

dylus
Ranga: Stały bywalec

Miasto: grudziądz

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Dziad Borowy

03 sie 2005, 11:57   (#2)  

Tylko kondycja roślin zasługuje na pochwałę, natomiast aranżacja pozostawia wiele do życzenia.

Dziad Borowy

03 sie 2005, 12:31   (#3)  

Moim zdanie przydałoby się więcej roślin, a zwłaszcza tych wyższych na tył zbiornika.

Richy

03 sie 2005, 14:44   (#4)  

Najlepiej załatw więcej roślinek i od nowa je pozasadzaj. Wymyśl jakąś aranżację, albo wzorując się na jakimś zbiorniku stwórz coś swojego. Możliwości masz wiele...

KS

Jan Poświata

03 sie 2005, 16:07   (#5)  

O wiele łatwiej stworzysz w tym akwarium coś ciekawego jak zamiast żabienic zastosujesz kępy jakiś roślin lodgygowych. A tak to masz puste miejsca i jak żabienice podrosną to gotowy klopot :wink:

Jan Poświata

dylus grudziądz

03 sie 2005, 20:04   (#6)  

Jan Poświata napisał(a):O wiele łatwiej stworzysz w tym akwarium coś ciekawego jak zamiast żabienic zastosujesz kępy jakiś roślin lodgygowych. A tak to masz puste miejsca i jak żabienice podrosną to gotowy klopot :wink:

czyli jakie masz propozycje czego się pozbyć a co dołożyć

dylus

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Jan Poświata

03 sie 2005, 21:31   (#7)  

Na początek zamiast tej żabienicy w rogu po lewej stronie (patrząc od przodu) wsadziłbym jakąś fajną dużą kępę zielonych łodygowców - na początek coś łatwego w utrzymaniu ( np. hygrophilia polysperma itp.) To taka pierwsza myśl jaka mi się nasuneła :wink:

Najpierw mała zamiana a potem pomyślałbym co z prawym rogiem...

Jan Poświata

dylus grudziądz

04 sie 2005, 08:26   (#8)  

Jan Poświata napisał(a):Na początek zamiast tej żabienicy w rogu po lewej stronie (patrząc od przodu) wsadziłbym jakąś fajną dużą kępę zielonych łodygowców - na początek coś łatwego w utrzymaniu ( np. hygrophilia polysperma itp.) To taka pierwsza myśl jaka mi się nasuneła :wink:

Najpierw mała zamiana a potem pomyślałbym co z prawym rogiem...

a co ty na to Cabomba caroliniana ,Rogatek sztywny,może to bardzo mi się podoba
właśnie nabyłem lobelia cardinalis,bacopa monieri ładne ciekawe jak urosną

żabienice podrosną to gotowy klopot o co chodzi

dylus

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

60-tka.jpg

Nowy aranż jak wam się podoba ?

dariuszmachander w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3862
Witam będę zalewać dziś baniak tylko nie wiem, czy ten aranż jest dobry.
DSC00045v1.jpg

Help :) jaki układ Wam się podoba?

nquest w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6194
Witam Który według Was układ korzeni będzie najlepszy? I jeszcze jedna sprawa, co zrobić aby układ tych 3 korzeni pozostał niezmieniony podczas zalewania zbiornika? tzn jak je przymocować? Pozdro!...

Jak wam sie podoba mój baniaczek?

amator 24 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8723
1500052863598.jpg Wysłane z LG-M250 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl

Która aranżacja bardziej się Wam podoba?

Tomasz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 865
Zapraszam do głosowania :)

Witam Wszystkich przedstawiam Wam moje akwarium LT

marceli161 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 5320
Witam Wszystkich przedstawiam mój baniak LT. Trochę danych o baniaku- Litraż 250l Filtr Atman 202 Grzałka taka sobie 250W Światło 2x39 T8 czyli około 3,5 W\l Wczoraj wystartowałem zrobiłem ta...

126l- Jacek Dunaj Po zmianach

Jadun w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4743
Najnowsze zdięcia na http://www.jacekdunaj.fotosik.pl .Znajdziecie tam pełna dokumentacje fotograficzną mojego akwarium po zmianie oświetlenia na HQI . Bardzo proszę o wasze opinie.

152 delta po zmianach wystroju

Maciejewski Maciek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3041
Szczerze mówiąc to mam dosyć już delty, marze o powrocie do tradycyjnego prostokąta.Przedstawiam najnowszy wystrój.

Moje akwa po malych zmianach

Tyman w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3116
Witam Stale cos zmieniam i staram sie co jakas 10 zmiane pokazac i dowiedziec sie co o tym myslicie :roll:

moje akwa po zmianach.

1MACK1 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4670
Dodałem troszkę roślin.

zbiornik po zmianach do waszej oceny

Piotr Suty w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 7902
Co sądziecie o tym zbiorniku: PRZED

Statystyki

Ten temat przegląda 1106 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1106 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.