Mam problem z HQI70W.HELP ME
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
...
Ostatnio edytowano 26 sie 2010, 22:19 przez SoJa, łącznie edytowano 1 raz
-

SoJa
●
- Ranga: Poznaje temat
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Może napisz coś o nawożeniu (czym i w jakich dawkach), wtedy bardziej doświadczeni ogrodnicy wodni Ci pomogą 
-
Gość
●
...
Ostatnio edytowano 26 sie 2010, 22:19 przez SoJa, łącznie edytowano 1 raz
-

SoJa
●
- Ranga: Poznaje temat
Przy takim świetle i CO2 metabolizm roślin był bardzo szybki. Z tego co piszesz najprawdopodobniej wygląda to tak że wyczerpały całe swoje zmagazynowane zapasy i po prosu staneły z braku składników ( mikro i makroelementów). A to jak zwykle wykorzystały glony. Nawożenie ktore stosujesz jest niewystarczające. Pomyśl o czymś bardziej kompletnym co zapewni roslinom zarówno mikro jak i makrelementy. Zwłaszcza przy takim oswietleniu. Polecam lekturę starszych postów w dziale nawożenie - wszystkiego się tam dowiesz
-
Jan Poświata
●
Powiązane tematy
Witajcie,
dzisiaj lampa nie uruchomiła się, dopiero zadziałała gdy włączyłem aplikacje.
Wyjeżdzam na 2 tygodnie na urlop i wolałbym by rośliny miały światło w tym czasie...
Co mogę zrobić by np. manua...
Czy, któryś z kolegów miał następujący problem:
1. Utworzyłem kilka modów i wgrałem na TC,
2. Czasami TC samoczynnie zmieniał mod z jednego na drugi,
3. Usunąłem wszystkie mody i wgrałem tylko JEDEN ...
Witam
Mam problem z tłem. Folia samoprzylepna, kleiłem spryskując wodą z odrobinką płynu do naczyń. Woda Ok 350 ml i dwie krople płynu. Teraz pod tłem są białe smugi i plamy. Czy to zniknie ... czy da...
Hi zakupiłem tą lampę do kostki 30x30 i mam problem z nią mianowicie w aplikacji presety są zbugowane nie działają poprawnie kolumny z lewej strony jak kafelki
1A 2A 3A
1B 2B 3B
1C 2C 3C
1D 2D 3D
1...
Czy wie ktoś może czy ta firma to ma jakiś dział wsparcia do którego można naskrobać maila ? Mam problem z lampami hyperbar, wisi ich u mnie trzy nad akwarium, dwie fm i jedna fs, chodzi o to że po ak...
Witam wszystkich
Zacznę od tego
Mam 100l akwarium filtr ultramax 1000
Oświetlenie od kilku dni chihiros wrgb2
Do tej pory zwykła pokrywa nic szczególnego.
Dosłownie kilka zwykłych roślin jak waliste...
Witam
jestem posiadaczem dwóch lamp Hyperspot M plus sterownik i dwa suporty podłączyłem jak instrukcja kazała ( zgodnie z oznaczeniami kabli). Lampy działają ustawione na 100% wschody i zachody.
P...
Mam. Cztery lampy led grow jedną ufo 50 w, drugi to 150w Roleadro 1000W LAMPA LED uprawy wzrostu roślin, LAMPA DO UPRAWY ROŚLIN MARS HYDRO TSW 2000 300w, PRO LAMPA DO ROŚLIN HECKERMANN QB2000 Zestaw, ...
I have 3 leddy slim link. Two are working great. The third is turning on and off as it pleases. The green wifi connection light turns of very often. If you tap the light slightly it turns back on. Can...
Witam.
Pytanie do elektryków.
Jakiś czas temu , kupiłem w 2016
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/expert-modernizacja-pokrywy-130cm-p-27849.html
Od jakiegoś czasu, belka zapalała się na 1 s , i gasła...
|
|