|
|
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
gdzie kupujecie nawozy PGC i spolka ?
chodzi mi o zaufany sklep netowy  ktory szybko realizuje wysylke
zasypcie mnie linkami 
-
mogi
●
Ja kupowałem w www.sklep.roslinyakwariowe.pl - szybko i sprawnie. Sprawdź czy są na aukcjach SRWiA 
"idziemy dalej by być bliżej..."
-

koplek
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Pszczyna
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
a moze ktos z Krakowa kupowal PGC w jakims sklepie w "rilu" ?
-
mogi
●
"idziemy dalej by być bliżej..."
-

koplek
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Pszczyna
aha
ok bede wiedzial na przyszlosc 
-
mogi
●
Najtaniej mozna oczywiscie kupic PGC i inne na wtorkowej gieldzie na Balickiej - 19 zl szt.
-
Pjetja2
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Kraków
moze bede w niedziele na gieldzie na osiedlu podwawelskim to polookam za PGC tam
-
mogi
●
Powiązane tematy
Witam. Jakich producentów testy na NO3, PO4, Fe warto kupić (dokładność pomiaru w stosunku do ceny i producenta) a od jakich trzymać się z daleka?. jakie mają zakresy pomiarowe (od ilu do ilu) i na il...
Witam.
Zbiornik 30l stoi od 4 tygodni.
Przed podmianą badam parametry:
Ph - 7
NO3 - ok.20
PO4 - 0,25
Nawożenie:
CO2 z butli wysokociśnieniowej
AquaGainer,AquaMakro,AquaCarbo<--rozrobione w butelk...
W moim akwarium zawsze gościły rośliny mało wymagające i nawożenie było dobierane głownie pod nie. Ostatnio do akwarium zawitały rośliny o większych wymaganiach więc nawożenie się zmieniło a stare roś...
Witam.
Chciałbym zaprezentować Wam i poddać pod ocenę wynalazek, którym dozuję nawozy płynne do akwarium. Innowacyjność rozwiązania polega na zastąpieniu pomp perystaltycznych i silników krokowych na...
Mam chyba mały problem.
Akwarium założone na początku stycznia, podłoże amazonia, co2 z butli + filtr narurowy.
pH 6,8
NO2 0,05
NO3 20
Fe >1,5
K > 15
PO4 < 0,02
Co tydzień przy podmianie wo...
Witam,
Zrobiłem testy wody na PO4 i NO3 Fe i PH (testy zooloka)
PO4 około 07 (wyszło między 0,5-1,0
N03 około 20
Fe wyszło 0,0-0,1
PH wyszło 6,8-7,0 (staram się utrzymywać do 7.0 z bimbrowni)
I moje p...
Mam do Was pytanie, a mianowicie; do dzisiaj nawożę produktami aqua art tzn. macro RED PRO i micro PRO. Czy macie jakieś propozycje innych nawozów ale tez z lini macro i micro, myślałem nad solami int...
czy zaprzestanie podawania MIKRO (intermag mikroplus) ma wpływ na inne sole MAKRO???
Chciałbym dowiedzieć sie jakie macie zdanie w tej kwestii.
Witajcie !
jakiś czas temu kupiłem Microbe-Lift Gravel & Substrate Cleaner i Microbe-lift Special Blend
ale po przeczytaniu uważnie ulotki zauważyłem że ponoć te preparaty zbijają azot i fosfor....
WItam,
Proszę o pomoc i wskazówki związane z wciąż wysokim poziomem NO3 , co - jak sądzę prowadzi do innych problemów. A dokładniej....
Rok temu wystartowałem nowy zbiornik :
160 litrów, światło ...
|
|