Co myślicie o takim teście ?? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Co myślicie o takim teście ??

Liczba wyświetleń: 970·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

23 maja 2005, 22:00 Co myślicie o takim teście ??  (#1)  

Co sądzicie o tym by sprawdzać ph wody za pomoca zwykłego papierka lakmusowego?? Ciekaw jestem czy ktoś próbował takiej metody i czy to wogule działa :)

wariw

koplek Pszczyna

24 maja 2005, 07:13   (#2)  

imho, to nie ma sensu 8) Nam zależy na wynikach z dokładnością do: 0,1 a tamte papierki chyba wskazują tylko odczyn wody. :?
"idziemy dalej by być bliżej..."

koplek
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Pszczyna

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

ra2 in harmony.jpg

Grzegorz Grzegorowski Co myślicie o tym? IAPLC2016

greg1978 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 10570
Akwarium w kuchni?... :) Cześć, wrzucam małą fotorelacje z projektu mojego kolegi Artura, który wykorzystał zdjęcie wykonanej przeze mnie aranżacji akwarium, wysłanej na konkurs IAPLC 2016-miejsce 375...
24052011225.jpg

co myslicie o moim pierwszym akwarium roslinnym 75l

piotrek26 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3168
prosze ocencie to akwarium
160l.jpg

akwarium 160 l co myslicie

jokermb1 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2484
jestem tu nowy witam wszystkich co myslicie o moim akwarium co zmienic zeby bylo dobrze ?

Czy w takim akwarium potrzebne są wzomocnienia ?

Usunięto użytkownika 29367 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1733
Mam akwarium, jutro zalewam. 80x30x40h, 6mm, bez wzmocnień. Czy może to być niebezpieczne ?

Co myślicie?

Gelix69 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 5196
http://imageshack.us/photo/my-images/26/wyostrzone.jpg/

Co sądzicie o takim gadżecie na akcesoria aquascapera

Tomasz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 9262
Często trzymamy na wierzchu akcesoria takie jak pincety czy nożyczki, wkomponowując je w otoczenie akwarium. Są jednak osoby, które lubią porządek i próbują w jakiś sposób zorganizować akcesoria lu...

co myslicie o tym 60 l baniaku

mlody88k w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2587
zbiornik 60l filter fluval 104, grzałkę z termostatem 100W Napowietrzacz znajduje się w nim 11 zwinnik jarzeniec, 1+3 zmiennik plamisty, w sklepie dostałem zamiast otoska bo nie mieli to babka dala ...

nowa aranżacja już zaplanowana, co o tym myślicie ?

maciejturski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1217
na razie zaczynam zbierać techniczne rzeczy filtry, baniak , nawożenie EI + CO2 z butli, dodatkowo na dyfuzor co2 becie skierowana pompa jak znajdę jakaś do 200l/h

Co myślicie o takim ułożeniu kamieni ??

Brnapisz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3075
Witam wszystkich użutkowników forum . Planuje nową i pierwszą tego typu aranżacje w moim 180 l akwa, więc chciałbym się doradzic bardziej zaawansowanych kolegów czy takie ułożenie kamieni jest ok czy ...

co o tym myslicie

sharki007 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3312
Prosze podpowiedzcie mi cos co moge jeszcze zmienic w kompozycji roslinnej aby była ciekawsza. Akwarium 120/40/60 oswietlenie 2x54 t5 przerobione z t8 +odbłysnik 2x38 t8+odbłysnik pokrywa aluminio...

Statystyki

Ten temat przegląda 899 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570995
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 899 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.