240l - pierwsze kroki w strone holendra - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

240l - pierwsze kroki w strone holendra

Liczba wyświetleń: 1940·Odpowiedzi: 2
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
zaczęłem przygotowywać holendra
http://www.akwarystyka.com.pl/forum/vie ... hp?t=11152
opinie mile widziane

Unnamed

15 kwi 2005, 09:50   (#2)  

Ogólnie jest całkiem całkiem,popracuj jeszcze troche nad lewą stroną.
Generalnie chodzi mi o 2 plan. :)

BEHEMOTH

Dziad Borowy

16 kwi 2005, 20:17   (#3)  

Jeśli chodzi o rośliny jest w porzadku, jednak ryby są za duże. Co do tła, lubię jednolite, a nie takie gotowe imitacje.

Dziad Borowy

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Akwarium 240l - inspiracja Green Aqua

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4594
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Pierwsze akwarium od nastu lat

ostek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 18447
Witam serdecznie, Mam lekko ponad 30 lat na karku i wpadłem na szalony pomysł żeby założyc akarium :) Ostatnia moja przygoda z akwarystyką to koniec lat 90-tych i zbiornik (zbiorniczek) w okolicach 5...
2d064a44dbd5f1f97ce4322a6159baf5_big.jpg

240l pomoc w doborze obsady i błedów.

crevzmora w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6671
Witam posiadam akwarium 240l 120x40x50 I potrzebuje dobrać obsadę po akwarium. Parametry wody aktualne pH:8 KH GH 14 No 2 i 3:0 Paski JBL (czekam na kroplekowe) Filtracja eheim 2224 wata gąbka węgiel ...
HapPet Fogger Zamgławiacz Generator Pary.jpg

Pierwszy krok w stronę paludarium

ArturI w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 38 · Wyświetlenia: 29144
Witam, od tygodnia w moim mieszkaniu stoi paludarium [o ile to nie za duże słowo] które sam wykonałem;P p.JPG Przed tym projektem wciąż dużo pracy. To mój pierwszy zbiornik tego typu i popełniłem ...
akwa.jpg

126l - Mariusz Budziński - pierwsze

llcoolm w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 58 · Wyświetlenia: 16885
Witam wszystkich, Chciałbym zaprezentować mój pierwszy baniak Akwarium 80/35/45-126 l Światło 2 x 18w Philips TLD 865 (tył) +Aquarelle (środek) i 1 x 18w Philips 840 (przód) tak na ws...

260L - pierwsze roslinne - saper

saper w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 23777
Start : 22.11.2009 Wymiary: 260 L ( http://www.juwel.pl/produkty/vision.html ) 121x(46-32)x64 - profil Światło: 3x54W (T5) . Od przodu : Juwel Day x2, Juwel Nature. Odbłyśniki. Podłoże : Aqua...

Laik startuje 240l

Astaroth w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 9110
Witam, zakładam nowe akwarium 120x40x50. Jestem mocno początkujący w temacie, więc proszę o wyrozumiałość. Jest to moje drugie akwarium, od 3 miesięcy z jako takim powodzeniem prowadzę 50x30x30. Prosz...

Pierwsze Wabi-Kusa - Rafał Klocek

cyberain w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 11785
Po przygodzie z Vivarium, postanowiłem stworzyć coś bardziej estetycznego i o wiele mniejszego. I tak oto powstało moje pierwsze Wabi-Kusa :) Rośliny: -Ludwigia Palustris -Staurogyne Repens -Hydroco...

ADA uruchamia stronę z wydarzeniami

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 7950
eventy.jpg Na stronie ADA pojawił się nowy dział poświęcony wydarzeniom akwarystycznym organizowanym przez dystrybutorów marki ADA. Na liście znajdziemy kilka lokalizacji w Europie. Link: http://ww...

240l Suchy misz-masz

Suchy_19 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8234
Cześć wszystkim. Chciałbym pokazać jak dotychczas urządziłem akwarium i liczyć na pomoc w dalszym urządzeniu :P. Historia tego akwarium jest taka , że miałem zrobić akwarium biotopowe cw Ameryki połud...

Statystyki

Ten temat przegląda 427 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570948
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 427 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.