Proszę o opinie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Proszę o opinie

Liczba wyświetleń: 3743·Odpowiedzi: 9
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

09 kwi 2005, 09:12 Proszę o opinie  (#1)  

[200l] Proszę o opinie

men

dylus grudziądz

09 kwi 2005, 09:37 OPINIA  (#2)  

AKWA OK PODOBA SIĘ NAPISZ CO TO ZA PODŁOŻE

dylus
Ranga: Stały bywalec

Miasto: grudziądz

09 kwi 2005, 11:21   (#3)  

Fajne akwa !,napisz coś więcej o nim,jakie oświetlenie ,nawożenie, parametry,obsada ryb :)

BEHEMOTH

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
1MACK1 Łódź

09 kwi 2005, 17:57   (#4)  

Ciekawa kompozycja.

1MACK1
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Łódź

Veronika Van Halen

10 kwi 2005, 20:24   (#5)  

bardzo ładna akwa, fajny kontrast między kolorem wgłębki i podłoża :D jakie rybki tam trzymasz??

Veronika Van Halen

10 kwi 2005, 20:35   (#6)  

bardzo orginalne akwarium.na gorze plywa wglebka?zwiazales ja czyms w takie kuleczki czy sama tak?u mnie wglebka caly czas wypuszcza jakis glupie liscie,a z trawnika nici bo mam kiryski i spore glonojady.a u ciebie trawniczek sliczny

djkikan

Dziad Borowy

11 kwi 2005, 18:29   (#7)  

Akwarium jest w porządku, lecz wgłębka, która pływa pływa powinna zniknać. Tak samo inne rośliny z powierzchni akwarium. to jest tylko moja opinia, oczywiście.

Dziad Borowy

Marek Szurpik Bielsk Podlaski

11 kwi 2005, 19:34   (#8)  

Swieca tam chyba same rury z wiekszoscia widma w pasmie czerwonym.
Stawiam na Sylwanie GROLUX ewentualnie AQUASTAR lub Philips AQUARELLE.
Ciekawe czy moje oczy zgadly :) :?:
Mac OS X from
Marek Szurpik

Marek Szurpik
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Bielsk Podlaski

mcflurry klikash?

11 kwi 2005, 20:38   (#9)  

Stawiałbym na aquastar :D co do samego akwaria, to bardzo podoba mi się środek aranżacji, bo boki to tak troche, no.. :? ogółem jestes na dobrej drodze :)
Pozdrawiam Obrazek Mateusz Jędrzejczak

mcflurry
Ranga: Grafik SMRW

Miasto: klikash?

11 kwi 2005, 21:58 Akwarium  (#10)  

Witam , dziękuję za wszystkie opinie.Obsada akwarium to 4 skalary parę kosiarek i kiryski.Oświetlam 3x30w 1.NARVA LUMOFLOR 2.PHILIPS TLD 3.OSRAM BIOLUX + odbłyśniki .Nawożę Planta Gainer zestawem z MICRO. Co2 i inne parametry w normie.Niestety nie pamiętam jak nazywa się moje podłoże , zakupiłem go w sklepie Biofil w Krakowie (www.biofil.pl). Pozdrawiam.

men

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

DSC_0170.JPG

Projekt do oceny.. proszę o komentarze

zadymny w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 5452
Witam serdecznie... Chciabym sie podzielic z Wami nowym projektem.. Szczerze to mialem sie nie dzielic i wstawic juz zalany zbiornik ale okazuje sie, ze bez Waszej pomocy sié nie obejdzie.. :) Dane ...
IMG_5226.JPG

Proszę o pomoc w sprawie małego heńka

zlychlopak w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 329 · Wyświetlenia: 48233
Witam!chcialbym was zapytac co do mojego akwa i małego henka?a moze by sprobowac glosia??z 3tyg,temu zakupiłem małego henka i niestety nie dał rady,zgnił:( zastanawiam sie nad podłozem??a to zwykły zw...

Aranżacja , wybór roślin proszę o pomoc

nestori w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2131
Witam , w przyszłym tygodniu planuję zakup roślin do mojego akwarium 60x30x30 . Stworzyłem ręcznie plan gdzie oraz jakie rośliny umieszczę . W akwarium będzie także korzeń. Zdjęcie akwarium z korzenie...

Proszę o rozpoznanie roślin

lomacz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1040
Witam! Jestem na etapie zakładania nowego akwarium, w akwarystyce miałem przerwe 12 lat. Zakładam póki co zbiornik 126l. Proszę o rozpoznanie roślin z obrazka bo taka aranżacja mnie interesuje. Z góry...

Kostka na ziemi start 40l, proszę o porady i ocenę

samniewiempocoto w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 101 · Wyświetlenia: 24219
Witam Wszystkich , Jestem tu nowy na forum wiec na początku chce się przywitać :) Moja kostkę posiadam od około 2 lat wcześniej miałem tylko sztuczne rośliny ,dość niedawno bo od 2-3 tygodni zacząłem ...

Moja aranżacja ... moje marzenia - proszę o poradę

Krzysztof100 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2532
Witam, w najbliższym czasie zmieniam akwarium i powstaje w mojej głowie projekt jak to miało by wyglądać. Poniższy projekt to są moje marzenia, to jest zlepek z obejrzanych setek aranżacji, wiem że to...

Proszę o pomoc w identyfikacji kamienia.

wojtasek4321 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5793
Wie ktoś może, czy to aby na pewno kamienie ADA?

Moje pierwsze akwarium - prośba o opinie

tkwiat w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 106 · Wyświetlenia: 41046
Witam Jak w temacie, jestem w trakcie zakładania mojego pierwszego akwarium (no, może nie pierwszego - miałem 15 lat temu zbiorniczek low tech 80 litrów) Mój obecny baniaczek jest trochę większy :...

Nożyczki L-Scissors [opinie]

Yabby w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 45 · Wyświetlenia: 13074
Cześć wszystkim :wink: Zastanawiam się nad kupieniem tych nożyczek https://sklep.roslinyakwariowe.pl/akcesoria-pielegnacji/nozyczki/nozyczki-lscissors-20cm-przy-kamieniach-korzeniach-p-20936.html ht...

Proszę o pomoc w rozgryzieniu aranżacji...

akwafun w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2736
Witajcie, moje akwarium chciałbym zrobić na wzór załączonego baniaka. Wg mnie wygląda to super - oczywiście wprowadzę własne lekkie zmiany :) Czy dobrze rozszyfrowałem, że: - rośliny to mały heniek,...

Statystyki

Ten temat przegląda 251 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571020
 •  Liczba wątków: 48815
 •  Użytkownicy: 36937

•  Najnowszy użytkownik: filip_lis

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 251 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.