Moje 325l, co myślicie? jakie sugestie? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Moje 325l, co myślicie? jakie sugestie?

Liczba wyświetleń: 2514·Odpowiedzi: 3
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Sienki Katowice
Witam,
dawno nic nie pisalem ;)
teraz chce podzielic sie zdjeciami mojego akwa:
http://normanet.pl/sienki/325/pozmianie
nie sa to najaktualniejsze zdjecia..
od kilku dni podaje fe (chellat i woda destylowana) oraz K (K2SO4 rozpuszczane w destylarce)
wymiary akwa to 130x50x50
oswietlenie: 2x70W HQI

Jakies sugestie?
Marcin Sienkiewicz
Sienki
sienki@02.pl

Sienki
Ranga: Początkujący

Miasto: Katowice

roslonp WARSZAWA

06 mar 2005, 13:18   (#2)  

Cześć narazie troche łyso i jakieś dziwne oświetlenie ale to chyba wina zdjęcia ale dobry początek
PIOTREK

roslonp

Miasto: WARSZAWA

Sienki Katowice
Co do zdjec to chyba faktycznie ..
Kodak CX4200 2Mb...

Łyso bo bezposrednio po przycinaniu i malych zmianach:P
Marcin Sienkiewicz
Sienki
sienki@02.pl

Sienki

Miasto: Katowice

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Dziad Borowy

07 mar 2005, 19:55   (#4)  

Dosyć pustawo i jak na dyskotece. Podaba mi się jednak mech.
Paletki też ładne.

Dziad Borowy

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

20231213_192622.jpg

Moje 60l

Michał83krk w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1654
Moje 60 l pozdrawiam
1489081922770.jpeg

Moje drugie akwarium - kostka krewetkarium

akwaneon w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2376
Witam! To moje drugie akwarium. Mniejsze... Większe ma 50 l Zalane 7.03.2017 całkowicie wodą ze starego akwa, więc woda kryształ. Uznalem także, że skoro woda 100 % gotowa...to wrzuce zwierzątka [SM...
kamien2.jpg

Kamienie - jakie się nadają...

krisppl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 13587
Witam w związku z otrzymaniem ciekawej oferty kamienia po 9,50 zł za kg mam pytanie. Mam dwa rodzaje kamieni do wyboru Zrobiłem jednak test ocetem Kamien1.jpg oddziaływuje tylko na białej strefie al...
ra2 in harmony.jpg

Grzegorz Grzegorowski Co myślicie o tym? IAPLC2016

greg1978 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 10566
Akwarium w kuchni?... :) Cześć, wrzucam małą fotorelacje z projektu mojego kolegi Artura, który wykorzystał zdjęcie wykonanej przeze mnie aranżacji akwarium, wysłanej na konkurs IAPLC 2016-miejsce 375...

Moje mini paludarium i Wabi-kusa

ArturI w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 6307
DSC08051.jpg Chciałem pokazac swoje dwa mini zbiorniczki, może komuś się spodobają albo zainspirują bo takie kompozycje są w zasięgu każdego z nas ;) 1. Mcharium w emersie w kostce aquael shrimp 30x3...

Moje akwa ;]

sliva w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 10236
C haos i proste rosliny, czyli moja najbardziej leniwa "kompozycja" ;) oto i ona: http://www.jp2doc.org/akwa/akwa.jpg W yzywanie sie jest mile widziane :] pozdro, tomek

Małe, ciemne akwa - jakie rośliny?

violinka w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3015
Hej. Baniak 25l od Aquael z ich pokrywą i oświetleniem led 6W. Mam z 10 kulek gałęzatek od 3 miechów i dają radę, urosły cholernie. Rogatek na próbę też jako tako. Jakie rośliny polecacie do takieg...

Jakie rośliny mało, średnio wymagające zastosować w baniaku

norbert22 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1044
Witam, jakie rośliny mało, średnio wymagające zastosować w baniaku 63L. Oświetlenie retro tuba plant 10w oraz podstawowe makro mikro Carbo. Rośliny miałyby rosnąć na 2 i 3 planie.

Jakie znacie rośliny mogące rosnąć nad poziomem wody?

concrete_cap w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1732
Chciałbym zasadzić roślinę na korzeniu, który wystaje ponad poziom wody. Chętnie jakąś płożącą, żeby go całego okryła. Podzielcie się doświadczeniami w tym zakresie. PS akwarium jest otwarte, z lampą...

Jakie znacie wolnorosnace ładne rośliny?

szczupak649 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3501
Witam,szukam ładnych wolnorosnących roślin takich żebym nie musiał przycinać ich co tydzień lub urywać liści...

Statystyki

Ten temat przegląda 953 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570993
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 953 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.