Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3171
GEN-X-1.jpg
Informacja od producenta:
Gen X to nowatorski nawóz łączący kluczowe makro- i mikroelementy w jednej butelce, który znacząco ułatwia pielęgnację roślin akwariowych. Opracowany na bazie...
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1505
Rich-Solution-1200x630-px.jpg
Do gamy nawozów QualDrop trafił preparat Rich Solution:
ich Solution to preparat makroelementowy zawierający łatwo przyswajalne formy azotu i fosforu. Jest przeznaczo...
vasteq w Nawożenie· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 8588
Witam. Mam akwarium 73L ze sporą obsadą ryb gdzie mam dość wysokie No3=25 i Po4=2. Podaje vimi all in one codziennie 7ml, ono jakos szczególnie nie zwieksza No3 i Po4 ale wydaje mi się ze powinienem z...
mateusz penkała w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3271
Witam który nawóz byłby lepszy do wody z mineralizatorem, vimi micro czy vimi all in one? Akwarium ma 54l planowana obsada to 13 neonów inessa, 6 kirysków pigmejów,6 otosków kilka RC, dodaje zdjęcie a...
pewien_akwarysta w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2391
Witam. Potzrzebuje nawóz azotowy do mojej niewielkiej kosrki 8l. Bojownik go nie wytworzy. Obecnie jest 2 mg/l a dążę do 10. JPEG_20210719_211632_1148252527483866165.jpg JPEG_20210719_211654_318725965...
Linao w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2960
Cześć wszystkim! Zauważyłam coś dziwnego w butelce Balance-N z Ferki. Na początku pomyślałam że to osad, jakiś składnik się wytrącił, ale po dokładniejszych oględzinach jestem bliższa stwierdzenia, że...
wojtalkow w Nawożenie· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 7727
Witam, mam pytanie, czytam o nawozach i dozowaniu i już mam kręćka w głowie.
W jaki sposób powinienem dozować nawóz tj. czy powinienem dążyć do utrzymania cały czas takie samego poziomu nawozu w wodzi...
TenOdTego w Nawożenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4204
Szukając w internetach z asortymentu nawozów ogólnych bez N i P znalazłem następujące:
Tropica Premium Nutrition
Microbe-Lift Plants Green
Easy-Life ProFito
Aqua Art Planta Gainer Classic
Azotu mam ...
pgalko w Nawożenie· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 6395
Czy ktoś stosuje do nawożenia akwarium? Czy jest bezpieczny? Kupiłem czysty cytrynian potasu ze sklepu chemicznego, ale nie znam proporcji, jeśli można go używać z powodzeniem do uzupełniania niedobor...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 461 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej