Jaką elektrodę do mierzenia ph polecacie? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Jaką elektrodę do mierzenia ph polecacie?

Liczba wyświetleń: 1918·Odpowiedzi: 2
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
yoyi Warszawa
Witam!
Zastanawiam się nad zmianą dotychczasowej elktrody ph firmy Elmetron tylko nie wiem na co. Może podacie mi swoje propozycje? W tej obecnie stosowanej denerwuje mnie jej krótkotrwałość i szukam czegoś wytrzymalszego.

yoyi
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Warszawa

yoyi Warszawa

02 lut 2005, 21:07 Pytanie?  (#2)  

Czy nikt z Was nie używa ph-metru czy może każdy jedzie na Elmetronie?

yoyi
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Warszawa

04 lut 2005, 20:31   (#3)  

Ja mam elektrode firmy Eurosnsor model ESAgP 309W. Działa bez zarzutu od sierpnia 2004r. Róznica w kalibracji na dzień wczorajszy 0,02 dla pH 4 i 0.04 dla pH7. Nie wiem czy to dużo czy mało, nie miałem innej.

Sebastian Stopinski
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Jawor

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Jaka roślina na drzewko bonsai?

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2199
Cześć Co posadzić (przykleić)na drzewko bonsai - mini pelie czy gałęzatke albo mech. Jeśli mech to jaki gatunek polecacie?
korzeń.JPG

Jaka jest waga korzeni?

zegancio w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1954
Witam.Ile szacunkowo potrzeba kg. korzeni red moor do przygotowania podobnej aranżacji jak ta na zdjęciu? Wymiary mojego akwato 80x35x40 a korzeni mysle ze tak ok 60x25-30 bo boki mam nie doświetlone....

Jaka szafka do TEGO akwarium? Pomysly ciekawe rozwiazania

zeciak87 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 16410
Witam poniewaz stalem sie szczesliwym posiadaczem tego zbiorniczka (prezent urodzinowy od narzeczonej :D )wiec powoli chce go postawic na nogi i to doslownie :D Mianowicie jak widac na foto szf...

85l Panoramiczne. Jaka trawka?

kamilx953 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 45 · Wyświetlenia: 12804
20.03 założyłem moje pierwsze typowo roślinne akwa 85l. Posadziłem rośliny i pozostał mi dylemat - Jaką trawkę posadzić? Małego heńka czy ELEOCHARIS PARVULA w lekkim połączeniu z ECHINODORUS TENELLUS...

Jaką żabienicę i cryptocoryne użyć?

micuch11 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1616
Witam chciałbym uprawiać żabienice i cryptocorynr emersyjnie i nie wiem jakie będą najlepsza. Myślałem o jakiś mniejszych gatunkach. Mam echindorus tebellus i ją na pewno zasadzę ,ale chciałbym jeszcz...

Jaka roślina obok rotali green?

skate2255 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2049
Witam chcę zadać takie szybkie pytanie; Jaką roślinę dać na tył zbiornika obok rotali green? Najlepiej taką łatwą w uprawie.

Doradzcie jaką trawekupić na 1plan..

Przemus_M w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 968
Cześć Pomóżcie mi w doborze jakiejś trawy na 1 plan oprócz blixy japonicy! Ją mam. Chciałbym coś niższego od blixy ale żeby miała grube kiście Baniak 112l oświetlenie: 2x20w power glo nawóz : co2...

Roślina na trawnik co polecacie?

Przemus_M w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1646
Hej.. Doradźcie mi jakąś mało wymagającą roślinę na trawnik najlepiej żeby rosła na żwirku. Nie za wysoko rosnąca. chciałbym żeby porosła mi całe akwarium.

Jaka to roślina? Czy nadaje się do paludarium-akwarium?

apie w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4974
Witam mam pytanie takie jak w temacie: Co to jest? I czy nadaje się do paludarmium -akwarium? http://ozyr73.republika.pl/jaka.jpg

Jaka aranżacja?

krasy w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2574
Witam! Mam takie aqa 110 litrów.Kto mi pomoze w urządzeniu holendra ? Poniżej zamieszczam fotki.

Statystyki

Ten temat przegląda 660 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 660 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.