Witam!
Zastanawiam się nad zmianą dotychczasowej elktrody ph firmy Elmetron tylko nie wiem na co. Może podacie mi swoje propozycje? W tej obecnie stosowanej denerwuje mnie jej krótkotrwałość i szukam czegoś wytrzymalszego.
Ja mam elektrode firmy Eurosnsor model ESAgP 309W. Działa bez zarzutu od sierpnia 2004r. Róznica w kalibracji na dzień wczorajszy 0,02 dla pH 4 i 0.04 dla pH7. Nie wiem czy to dużo czy mało, nie miałem innej.
Witam.Ile szacunkowo potrzeba kg. korzeni red moor do przygotowania podobnej aranżacji jak ta na zdjęciu? Wymiary mojego akwato 80x35x40 a korzeni mysle ze tak ok 60x25-30 bo boki mam nie doświetlone....
Witam
poniewaz stalem sie szczesliwym posiadaczem tego zbiorniczka (prezent urodzinowy od narzeczonej :D )wiec powoli chce go postawic na nogi i to doslownie :D
Mianowicie jak widac na foto szf...
20.03 założyłem moje pierwsze typowo roślinne akwa 85l. Posadziłem rośliny i pozostał mi dylemat - Jaką trawkę posadzić?
Małego heńka czy ELEOCHARIS PARVULA w lekkim połączeniu z ECHINODORUS TENELLUS...
Witam chciałbym uprawiać żabienice i cryptocorynr emersyjnie i nie wiem jakie będą najlepsza. Myślałem o jakiś mniejszych gatunkach. Mam echindorus tebellus i ją na pewno zasadzę ,ale chciałbym jeszcz...
Cześć
Pomóżcie mi w doborze jakiejś trawy na 1 plan oprócz blixy japonicy! Ją mam. Chciałbym coś niższego od blixy ale żeby miała grube kiście
Baniak 112l
oświetlenie: 2x20w power glo
nawóz : co2...
Hej..
Doradźcie mi jakąś mało wymagającą roślinę na trawnik najlepiej żeby rosła na żwirku. Nie za wysoko rosnąca. chciałbym żeby porosła mi całe akwarium.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 660 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej