o roslinach ale nie w akwarium:) jakie nawozy najlepsze??
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Czesc
chciałbym zapytac czy odwiedza to forum ktos kto równie dobrze jak na akwa holenderskim zna sie na ogrodnictwie ??? lub jesli jest jakas dobra strona z taką iloscia informacji jak tutaj tylko na temat nawozenia roslin i warzyw????
-
apollooo
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Ostrzeszów (Wielkopolska )
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
apollooo napisał(a):Czesc
chciałbym zapytac czy odwiedza to forum ktos kto równie dobrze jak na akwa holenderskim zna sie na ogrodnictwie ??? lub jesli jest jakas dobra strona z taką iloscia informacji jak tutaj tylko na temat nawozenia roslin i warzyw????
Zapytaj na pl.rec.ogrody
-

Tomasz Bauer.
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Warszawa
Powiązane tematy
Hej
Stefan wyjaśnia jak prawidłowo nawozić akwarium roślinne. Film po niemiecku.
Cześć,
Od dłuższego czasu kompletuję sprzęt aby założyć kostkę 29x29x35 29L. Robię to na spokojnie czytając, edukując się aby wszystko było tak jak trzeba. Doszedłem do nawozów i tu zrobiły się dla m...
Witajcie ponownie.
Dziś mija 5 dzień od zalania zbiornika
IMG20251112171151.jpg
I tak, wiem - akwarium uczy cierpliwości. Ale nie wytrzymałem😝, i po niecałym tygodniu od zalania zrobiłem testy wo...
471269531_10161273820782635_3518008945811850222_n.jpg
Nowo założone akwarium to delikatny ekosystem, który dopiero się kształtuje. Choć z zewnątrz wygląda na gotowe - woda jest klarowna, rośliny pos...
Witam wszystkich forumowiczów .
To mój pierwszy post, potrzebuje pomocy w ustaleniu niedoboru/blokady w swoim akwarium.
Najpierw trochę o akwarium:
Akwarium Juwel 180l panorama(92x42x45)
Oświetle...
Wstęp
Poniższy tekst, jest tłumaczeniem artykułu oryginalnie umieszczonego na forum UKAPS http://www.ukaps.org/EI.htm napisanego przez jego członka Clive'a Greene'a. Przedstawione dane są interpreta...
Witam
Przez kilka dni przeszukiwałem różne fora i nie znalazłem nigdzie informacji na temat jakie parametry powinny przyjmować poszczególne związki odżywcze w wodzie tak aby były one najlepsze dla ro...
Witam, to mój pierwszy post na forum, proszę wybaczyć jakieś wpadki z mojej strony.
Mam zbiornik 288l (120x40x60), zbiornik zalany 21marca, bakterie na start Stability Seachem, podłoże żwir 2cm+4cm J...
Siemka. Jakieś 4 miesiace temu kupiłem filtr ro Arka myaqua 1900. Filtr był polecany przez paru znanych mi ludzi. Ma dużą wydajność, ma fajny wygląd i jest kompaktowy, ale też nie jest tani.Ale do rze...
Dzień dobry,
Zakupiłem filtr RO i przedemną pierwsze podmianki akwarium wodą RO. Akwarium działające z rybami. Jak podmieniać wodę na początku? Martwię się o zawartość dwutlenku węgla w akwarium. Aktu...
|
|