Coś więcej - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Coś więcej

Liczba wyświetleń: 3384·Odpowiedzi: 3
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.

13 sty 2005, 23:18 Coś więcej  (#1)  

Witam
na polskojęzycznych stronach jest mało co wręcz nic szukam opisów hodowli powyższych
gatunków:
Bromeliacea Tillandsia itp:
Vriesea splendens cv.favorite itp: odmiany oraz w o o Guzmanie.
O ile ktoś potrafi co kolwiek napisać więcej niż w jednym zdaniu bardzo wskazane a tym bardziej mile widziane.
Pozdrawiam

mały

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
wirek Wrocław

14 sty 2005, 22:22   (#2)  

Mam książkę "Mieszkamy wśród kwiatów". O każdej roślince z Twojego wykazu jest po stronie. Jak się uzbroisz w cierpliwość to możesz dostać maila ze skanem albo osobiście możesz zgłosić się po ksero.

wirek
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Wrocław

15 sty 2005, 20:45 odpowiedz  (#3)  

dzieki za odpowiedz ,czekam na skany.

mały

miecho_i Ksawerów k/Łodzi

18 gru 2005, 21:15   (#4)  

JAk jestes z Wrocławia to udaj sie do biblioteki tamtejszej Akademii Rolniczej, a znajdziesz wszystko w mniej lub bardziej naukowy sposób opisane, a jak maja wydział ogrodniczy to pokop w bibliotece wydziałowej.
['] Ewcia

miecho_i
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Ksawerów k/Łodzi

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Coś dla miłośników małych zbiorniczków

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3102
Audycja w języku niemieckim, jest możliwość włączenia automatycznego tłumaczenia napisów na polski (z transkrypcji).
YouTube

ProTip: Jak uzyskać 2x więcej sadzonek z koszyczka

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5252
Zapraszam do obejrzenia. Na jednym z ujęć Holger Windelov: https://roslinyakwariowe.pl/akwarystyka/wyszukiwarka.html?searchword=holger+vindelow&areaid=
YouTube

Moja aranżacja - takie coś mi wyszło

nyos w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 7408
Na razie układam bez piachu, nie mam jeszcze szkła, a nie chce mi się budować jakiś pudełek, powiedzie mi proszę będzie cokolwiek z takiego układu ? Piasek czarny granulacja 0,8-1,2mm. Zbiornik 150x50...
YouTube

Coś zmienić? Co sądzicie?

cyberain w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 6057
Witam, co sądzicie o tej aranżacji? Prawa strona razi?:P DSC_0239.JPG DSC_0238.JPG NOTE 3 TAPATALK
hard_1.jpg

Coś się kończy coś się zaczyna

breugnir w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1823
Przyszedł czas na restart. Znudzony nieco holendrem postanowiłem zbudować coś na pograniczu iwagumi i nature. Oceńcie proszę hardscape. Akwarium 80x35x40. hard_1.jpg
YouTube

250L Cos prostszego

zabojad w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 28 · Wyświetlenia: 10006
Witam Nowa aranzacja na 2013. Mialem troche feralnych korzeni (brzydkie i duze ciecia) i postanowilem cos z nich zrobic. Tym razem cos prostszego powiedzmy mniej konkursowo :) . Hardscape byl ins...

120l - Takie coś - zdun

zdun w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3239
Witam wszystkich milosnikow Pojemnosc 120L P odloze ziemia ogrodnicza przysypana zwirkiem O swietlenie 1×24W dopalane od 13DO19 PODSTAWOWE 2×18 650 swiecone od 11-22 Filtr uni max250 24 godz dwut...

Takie coś eksperymentalne

Anonim 45130 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1232
Wczoraj z nudów zrobiłem coś takiego i nawet fajnie wyszło tylko mam problem bo poziom NO3 wynosi zabójcze 125 mg/l!. Robiłem już 2 razy podmianę i nic. Reszta parametrów w normie. Baniak to jakiś kie...

Czy coś z tego będzie?

jasiek79 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 58 · Wyświetlenia: 12649
Proszę o opinie Mile widziane rady czym to obsadzić

Potrzebne rady, coś mi tutaj nie gra

Martin206 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 4767
Witajcie Dzisiaj spędziłem z 3 godziny na układaniu kamieni w baniaku, i od początku coś mi tutaj nie pasuję poproszę o pomoc w układzie w stylu iwagumi. Czy podłoże nie jest za równo położone? zrobi...

Statystyki

Ten temat przegląda 672 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571615
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 672 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.