Mamy pół roku Przyrosty bardzo duże, tydzień temu przycinałem a tego nie widać. Ale taka zdrowa puszcza też ma swój klimat. Gupiki mnożą się na potęgę. Nawożenie AquaArt - Macro Red, Micro, Fe i K. Co2 2b/s , akwa ma 45 litrów.
marur_marur w Akwaria· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3590
Cześć,
przedstawiam moje akwarium, które wystartowało 15 styczna 2026. r. Jest to mój pierwszy — wg mnie w miarę udany — zbiornik pod kątem roślinności. Mam na myśli to, że w końcu udało mi się w miar...
strix w Akwaria· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4363
Nie mając ciągle czasu na aranżację 2 szkieł 60cm postawiłem sobie 20L malucha na biurku.
Nigdy nie bawiłem się jakieś wymyślne konstrukcje/hardscaping - wolałem gąszcze roślin w stylu holenderskim, a...
dariuszmachander w Akwaria· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 7441
Witam przedstawiam wam mój nowy projekt na podłożu aktywnym tym razem polskiej Firmy Yokuchi Jiban Soil 10l
Zbiornik zalany tydzień temu. Do uruchomienia posłużył Filtr z poprzedniego baniaka i stara...
Adamsky41 w Akwaria· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 7295
Witajcie.
Po 9 miesiącach kombinacji z nawożeniem na podłożu Rotala Maflora Intense, w tym EI, poddałem się i zdecydowałem się na restart na podłożu Platinum Soil. Mam zamiar nawozić to akwarium tak ...
Adamsky41 w Akwaria· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2224
Witajcie.
Jako że przez kwarantanne trza siedzieć w domu to stwierdziłem że zrobie restart mojego ok 2,5 rocznego akwarium low-tech
Zdecydowałem się że bedzie bez piasku, a podłoże jakie użyję to Rota...
farmer73 w Akwaria· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4490
Witam serdecznie wszystkich.
Po zeszłorocznym starcie większego baniaka (450 litrów-amatorka) postanowiłem postawić coś mniejszego.
Akwarium powstało 27-09-2013 r.
Oto opis:
Baniak : 27.5 l. (brutto)...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej