Lista działów » Technika » Filtracja i ogrzewanie

Wirnik IKOLA CLASIk 250

Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.

19 wrz 2023, 00:45 Wirnik IKOLA CLASIk 250  (#1)  

Witam, chciałem się spytać forumowiczów, którzy mają lub mieli filtry Ikola Classic. Chodzi o wirnik łopatki, czy we wszystkich klasykach, (mój -250) wirniki łopatki są takie miękkie, jak by z gumy, miałem ikole 400 maxx wiem inny model i wirnik jest sztywny. Po prostu pierwszy raz widzę taki wirnik w filtrze, że jest miękki
Załączniki
ikola 250.PNG

guzi75
Poznaje temat

Powiązane tematy
  • Uszkodzony wirnik?

Cześć, Potrzebna weryfikacja, najlepiej przez użytkowników filtrów Hydor. Padł mi Prime 10 i podejrzewam wirnik - zwracam uwagę na plastiki odłączone od magnesu. Do wymiany? Kamil

Wyświetlenia: 677 | Odpowiedzi: 6 czytaj więcej...

• Uszkodzony wirnik

Witam, kupiłem nowy filtr Eheim Ecco Pro 200, wyjąłem wirnik i zauważyłem ubytek w ferrycie, czy Waszym zdaniem jest to podstawa do reklamacji w/w części w ramach gwarancji?

Wyświetlenia: 1171 | Odpowiedzi: 5 czytaj więcej...

• Ikola 600 maxx - jak go zalać?

Wczoraj kupiłem, podłączyłem i... szok. Szok, bo nie wiem jak to [pardon] cholerstwo zalać. Próbowałem takich metod: - zalałem wodą, podłączyłem, poczekałem aż zassie resztę wody, włączyłem - chodzi ...

Wyświetlenia: 3105 | Odpowiedzi: 13 czytaj więcej...

• Aquael unimax 250 prośba o opinie

Jeśli ktoś ma unimaxa 250 to proszę o opinię. Znalazłem jeden wątek z opiniami o nim z 2009r... Chodzi mi o nową wersję poprawioną bo w tych starszych pękały uszczelki. Z góry dziękuję.

Wyświetlenia: 4088 | Odpowiedzi: 15 czytaj więcej...

• Ikola 600

Cześć czy filtr ikola 600 max będzie dobra do akwarium 375l? Obsadą skalary kirysy bystrzyki

Wyświetlenia: 3708 | Odpowiedzi: 9 czytaj więcej...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości

Copyright © 2001-2023 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.