Lista działów » Sprzęt, technika i akcesoria » Oświetlenie

Ściemniacz, kontroler do Nuniq M60

Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.

Kupiłem lampę ale nie mogę do niej dostać kontrolera aby móc zmniejszyć ilość światła. Czy możecie pomóc? Chciałem kupić ale nigdzie nie jest dostępny: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/oswie ... FxtOpiEQpY .
Może ktoś wie co mogłoby go zastąpić? znalazłem na forum, że Chihiros commander 1 będzie działał, czy ktoś może to potwierdzić? może jakiś inny kontroler?

Pgutfranski
Początkujący

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Wszystkie te ściemniacze działają tak samo (regulacja PWM) . Jedynymi kryteriami jest napięcie lampy/zasilacza i ew. prąd lub deklarowana moc . Zwykle wtyczki/gniazda są kompatybilne .
Ryzyko nie działania jest minimalne a i tak kupując zdalnie masz prawo zwrotu

Hultaj
Zaawansowany użytkownik

Powiązane tematy
  • Chihiros a II 601 vs nuniq m60

Witam stoje przed wyborem oświetlenia do akwarium 72l i mam dylemat oświetlenie chihiros a II 601 czy nuniq m60 wiem że liczą sie lumeny chihiros ma 26W i 2450lm a nuniq m60 42W i lumenów 2100 z tym z...

Wyświetlenia: 2035 | Odpowiedzi: 1 czytaj więcej...

• Ściemniacz do lamp nuniq

Witam, czy ktoś się może orientuje czy ściemniacz chihiros commander będzie współpracował z lampą nuniq?

Wyświetlenia: 2562 | Odpowiedzi: 7 czytaj więcej...

• Nuniq WRGB M30 Unboxing i test

Hej. Jakby ktoś był zainteresowany tą lampką to zapraszam na obejrzenie filmiku o niej: https://www.youtube.com/watch?v=E6o31yqVZrQ

Wyświetlenia: 1272 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• Ściemniacz do belek twinstar

Witam, czy ktoś się orientuje czy do belek twinstara można zastosować manualny ściemniacz?

Wyświetlenia: 2984 | Odpowiedzi: 4 czytaj więcej...

• Belka led Nuniq

Witam mam pytanie czy belka Nuniq Wide led 60s pociągnie akwarium z bardziej wymaganymi roślinami z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam

Wyświetlenia: 2244 | Odpowiedzi: 5 czytaj więcej...

• Nowość: GAON NuniQ seria M

101634429_3083597781697980_5648572869794332672_o.jpg Przedpremierowo przedstawiamy nowe oświetlenie GAON NuniQ seria M, które wkrótce pojawi się w sprzedaży w Polsce. Co wyróżnia nowe oświetlenie ...

Wyświetlenia: 1531 | Odpowiedzi: 6 czytaj więcej...

• Jak wymienić kontroler w lampach Chihiros WRGB II, RGB A plu

Moi drodzy, złe wieści. Skoro Chihiros wrzuca takie filmiki, to chyba jednak lepiej kupić zwykłe z zewnętrznym Commander 1; 4. https://youtu.be/3BSSkaWEcF0

Wyświetlenia: 1526 | Odpowiedzi: 1 czytaj więcej...

• Sciemniacz do lamp LED- jak działa?

Witam, jak działają ściemniacze do LED czy regulują napięcie czy prąd? Zastanawiam się czy jest możliwość zrobienia regulacji w lampie którą właśnie testuję. Na zdjęciu poniżej jest plytka z ledami d...

Wyświetlenia: 6880 | Odpowiedzi: 27 czytaj więcej...

• Sterownik do lampy Gaon Nuniq Wide

Czy istnieje mozliwosc podlaczenia jakiegos sterownika do lampy Nuniq wide 90c? Zalezy mi na plynnym wschodzie i zachodzie oraz ustawieniu jasnosci o roznych porach dnia. Zastanawiam sie czy Chihiros ...

Wyświetlenia: 686 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• GAON Nuniq - nowe lampy LED

lampa-nuniq-news2.jpg Szerokokątna lampa LED mocowana na krawędziach akwarium o długości 58-73cm. Wersja podwieszana, mocowana na linkach. NuniQ Wide LED to oświetlenie akwariowe o pełnym spektrum...

Wyświetlenia: 2303 | Odpowiedzi: 1 czytaj więcej...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości

Copyright © 2001-2025 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.