Świeża dostawa Roślin z wysyłką w 24h     ZOBACZ KATALOG

Lista działów » Opieka nad akwarium, zabiegi pielęgnacyjne » Zwierzęta

Glonojady i polegniczka miodowa

Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.

Pytanie czy mogę trzymać narybek pielęgnic miodowych z narybkiem glonojada(zbrojnik ) w jednym akwarium bez dorosłych osobnikow

Basiek
Początkujący

Powiązane tematy
  • Glonojady jedzą rośliny

Witam Mam w akwa 240 l glonojady. Zdaje się ze sa to zbrojniki niebieskie (tak wynika ze zdjec ktore znalazlem :)). Mam problem bo glonojady zjadaja rosliny które maja szerokie liscie (robią dziury). ...

Wyświetlenia: 9805 | Odpowiedzi: 12 czytaj więcej...

• Rybki - glonojady syjamskie

Czy warto mieć glonojady syjamskie?

Wyświetlenia: 3134 | Odpowiedzi: 6 czytaj więcej...

• Glonojady - czy mogę trzymać młode w 40l ?

mam okolo 100 mlodych glonojadow przenioslem je do 40 l moge je trzymac w tym zbiorniku dopoki nie urosna do okolo 4 cm glonojady to ancitrus super red

Wyświetlenia: 3855 | Odpowiedzi: 13 czytaj więcej...

• Glonojady a nawożenie CO2

Mam pewien problem, od jakiegos czasu w moim akwarium 45 l glonojady podtruwają się nawożeniem CO2, czy to może mieć jakiś wpływ? Zaznacze że reszta rybek czyli kosiarki i rasbory klinowe nie odczuwaj...

Wyświetlenia: 1124 | Odpowiedzi: 3 czytaj więcej...

• drogie glonojady

czy ktos hoduje z was drogie glonojady na allegro osiagaja spore ceny http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=807596924 np ten sa warte swojej ceny jak dla mnie bo sa piekne ale czy sa latwe w ho...

Wyświetlenia: 1408 | Odpowiedzi: 2 czytaj więcej...

• glonojady w stresie

Mam dwa glonojady ok.20cm ( nazwy ich nie znam ale to są takie najpospolitrze glonojady) no i im odbija palma. Są strasznie płochliwe zwłaszcza jak zaświecam rano światło w akwarium i nie tylko. Pływa...

Wyświetlenia: 3922 | Odpowiedzi: 13 czytaj więcej...

• Skalary i glonojady niszczą rośliny - co z tym zrobić?

Jak w temacie- najprościej to je wyrzucić, ale może jakieś inne rozwiązanie odnośnie karmienia. Skalary upodobały sobie Hygrophilę i moczarkę. Niszczą stożki wzrostu i młode liście, gołoca je pozosta...

Wyświetlenia: 5201 | Odpowiedzi: 9 czytaj więcej...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian rośliin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości

Copyright © 2001-2024 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.