Witam
Mam w akwa 240 l glonojady. Zdaje się ze sa to zbrojniki niebieskie (tak wynika ze zdjec ktore znalazlem :)). Mam problem bo glonojady zjadaja rosliny które maja szerokie liscie (robią dziury). ...
mam okolo 100 mlodych glonojadow przenioslem je do 40 l moge je trzymac w tym zbiorniku dopoki nie urosna do okolo 4 cm glonojady to ancitrus super red
Mam pewien problem, od jakiegos czasu w moim akwarium 45 l glonojady podtruwają się nawożeniem CO2, czy to może mieć jakiś wpływ? Zaznacze że reszta rybek czyli kosiarki i rasbory klinowe nie odczuwaj...
czy ktos hoduje z was drogie glonojady na allegro osiagaja spore ceny
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=807596924
np ten
sa warte swojej ceny jak dla mnie bo sa piekne ale czy sa latwe w ho...
Mam dwa glonojady ok.20cm ( nazwy ich nie znam ale to są takie najpospolitrze glonojady) no i im odbija palma. Są strasznie płochliwe zwłaszcza jak zaświecam rano światło w akwarium i nie tylko. Pływa...
Jak w temacie- najprościej to je wyrzucić, ale może jakieś inne rozwiązanie odnośnie karmienia.
Skalary upodobały sobie Hygrophilę i moczarkę. Niszczą stożki wzrostu i młode liście, gołoca je pozosta...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian rośliin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).