Witam!
Czy ktoś może wypowiedzieć się coś więcej na temat tego gatunku?
Może ktoś miał lub ma do czynienia z tą śliczną rybką, pytam przede wszystkim o jej zwyczaje!
Mam ją od dwóch dni w zbiorni...
Witam jestem w takcie zakładania akwarium 112l. Zdecydowałem się na ławicę razbor klinowych, których ławica ma być główną atrakcją w akwarium, wyczytałem, że lubią przytłumione światło stłumione rośli...
Witam, potrzebuję pomocy w wyborze obsady do mojej 300. W zamyśle jest tylko jedna duża ławica prócz otosków.
I mam dylemat, strasznie podobają mi się modrooki słoneczne, piękne ryby, tylko nie wiem ...
Rybki mam już jakieś dwa miesiące, Pani w sklepie gwarantowała mi że to są Razborki Borneańskie i na 100 % będą czerwone po 2-3 dniach.
A tu kurcze mijają dwa miesiące a one jakie były takie są.
Prz...
Czy ma ktoś może taką razborę:
Razbora borneańska, boraras brigittae
Marzy mi się taka, jeśli ktoś z Was ma lub miał to czy ciężko było ją kupić?
Jak już się udało to w jakiej cenie?
Jeśli możec...
Sawbwa resplendens, co wiecie o tej rybce? Interesują mnie raczej opinie osób, które ją posiadały lub posiadają.
Jak jest z tym wysokim Ph znalazłem opis, że ryba potrzebuje "wysokiego Ph" j...
Witam
Powiedzcie czy możliwe jest żeby w świeżym akwarium tarła się razbora.
Wczoraj po południu wpuściłem nowe rybki (neon czerwony i razbora klinowa),
a dziś razbora wygląda że się trze.
Z tego co ...
Witam
Szukałem informacji w internecie o tych pięknych rybkach ponieważ mam zamiar je rozmnożyć. Wszystko już wiem jak do tego podejść, tylko mam pewien problem ponieważ nie wiem jak odróżnić płeć.
...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).