Siema. W końcu po kilku latach zabawy z nano akwariami nadszedł czas na coś większego. Niestety planowane 300l nie miałem jak zmieścić, dlatego stanęło na 180l.
Akwarium: OptiWhite 90x45x45 10mm Podłoże: Master Soil Oświetlenie: Chihiros Vivid 2 10th anniversary Filtracja: 2x AquaelUltramax 1500 Co2: Zestaw RA 5kg + reaktor zrobiony z Aquaela Minikani 80 Nawozy: Full QualDrop wraz z mineralizatorem i bakteriami Szafka: Aquael Forest 90
Witam mam do przedstawienia wam nowy baniak 63L na podłożu Aktywnym CONROSOIL. Został on założony około 2 miesiące temu. I póki co sobie żyje. Co tydzień czyszczę szyby i robię podmianki.
Szkło : 6...
hh2.jpg
Witam
Chciałbym zaprezentować swój zbiornik,który powstał na początku czerwca i w końcu zaczyna cieszyć moje oczy :)
Dane techniczne
Wymiary:134x45x50 (Brutto:278)
Oświetlenie to zaled...
Pewnie was ciekawi kiedy było pierwsze :) http://podforak.rzeszow.pl/viewtopic.php?f=113&t=34635&start=105
Start 31.10.2021
Akwarium : Juwel Vision 180, w sumie to mi się nie podoba, ale po...
13-061221.jpeg
Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 180l z aranżacją autorstwa Viktora Lantosa, Antoniego Dimitrova i Eduarda Gercog'a wykonaną dla firmy Tropica Aquarium Plants.
Czyta...
Wymiary akwarium + objętość :100 dl x 40 sz x 51 wys – 180 litrów
Oświetlenie: 2 x45W T5. 13-14 h na dobe
Nawożenie: Nutriotion Capsules(tropica) – kapsułki włożone w podloże przy starcie akwarium we...
Cześć wszystkim,
chciałbym Wam po raz pierwszy tutaj zaprezentować swoje akwarium :
Wymiary: 40x25x25 25L Opti White
Oświetlenie: Aquael 10W (Sunny+Plant)
Filtracja: Aquael Versamax Mini (gąbka...
Po długiej przerwie chciałbym pokazać jeden z moich zbiorniczków zrobiony na modłę LT - czyli kolejny bezobsługowy zbiornik.
Do tej pory nie faworyzowałem zbiorników Juwel Vision ale ten wpadł mi w rę...
Można powiedzieć, że to akwarium ma być elementem wystroju salonu, więc nie jest typowym biotopem tylko bardziej dekoracyjnym rośliniakiem zmierzającym w kierunku biotopu półwyspu Malajskiego.
Zbior...
Prezentuję akwarium, które zaczęło powstawać ponad pół roku temu, bez specjalnego pomysłu i aranżacji, chyba bardziej, aby szkiełko nie stało puste. Korzenie moczyły się kilka tygodni, był straszny sy...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunkĂłw i odmian roĹliin.
Ponad 15 000 produktĂłw dostÄpnych wysyĹkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiÄ zuje rezerwacja).