No i teraz widać, że szafka ma tylko połowę pleców oraz brak jakiegokolwiek stężenia poziomego. Wprawdzie 60cm to nie jakieś ogromne akwarium, ale takie oszczędności lubią się mścić...
Witam po dłuższej nieobecności i przy okazji wymiany akwarium na większe mam pytanie związane z podstawą szafki. W pierwszej wersji szafka robiona na zamówienie pod akwarium o wymiarach 100 x 50 x 40 ...
Ostatnimi czasy zmagam się z technicznym oprzyrządowaniem mojego nowego akwarium - w zamierzeniach pierwszego roślinnego - więc sprzętu w szafce tutaj sporo. Przejrzałem wiele akwarystycznych stron w ...
Ktoś widział na żywo zestaw Aquael Opti Set wraz z szafką ? Najbardziej interesuję mnie wersja WHITE.
1. Jak się wizualnie prezentuję
2. Jakość wykonania
3. Czy standardowe światło pozwoli na prowadz...
bio-fs100-filtr2.jpg
Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty zestawów akwariowych Aquael modeli z wbudowanym filtrem panelowym BIO-FS 100. Jedno urządzenie zapewnia filtrację, napowietrzanie i...
Witam, mam kilka pytań co do tego zestawu.
1. Czy pokrywę da się zdjąć? Czy jest wklejona lub zamontowana na stałe?
2. Czy po zamówieniu szafka była w częściach czy złożona?
3. Czy pod pokrywę da się...
Witam, przy poszukiwaniu nowego akwarium (zdecydowałem się w końcu na coś większego) natknąłem się właśnie na ten zestaw. Jest w stanie może ktoś coś o nim opowiedzieć? Wykonanie, oświetlenie, stosune...
Witam szanowne grono, ostatnio po powrocie z pracy zastałem taki widok w moim zbiorniku,
IMG_1060.JPG
okazało się że odkleiło się wzmocnienie wklejane wewnątrz zbiornika
IMG_1048.JPG
IMG_1049.JPG...
Cześć!
Szukam szafki pod akwarium 120x60x60, samo akwarium jakieś 110kg + ok. 350L wody, całość śmiało ponad 500kg.
Czy to biurko to wytrzyma? Może umocnienie tyłu by coś dało? Stoi na 4 płytach co ...
male-280322.png
OptiBent Set to kompletne, bogato wyposażone zestawy akwarystyczne z filtracją, grzałką oraz oświetleniem. Są gotowe do zakupienia w wersji...
Zobacz więcej: https://www.roslinyakw...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian rośliin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).