Lista działów » Forum ogólne

Odpisz ktoś w końcu może co?

Dyskusje ogólnotematyczne nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.. Omówienie akwarystycznej sceny Youtube.

Bosbry wieczór / dzień dobry mam 140l wody i 10 tetr ostatnio jedna złapała jakiegoś wirusa czy coś takiego raczej to nicien ale nie wiem z odbytu wystaje jej coś długiego białego ma też guzy przed pletwa z tyłu proszę o pomoc

grzesio michał samczyk
Początkujący

Powiązane tematy
  • Proszę o pomoc

Witam może ktoś pomoże . Posiadam akwarium 112 l podłoże yokuchi ma już 2 lata aleod początku na wodzie kranowej. Od 3 tygodni podmieniam wodę na to ,a od 2 miesięcy posiadam CO2 . Co2 podaje godzinę ...

Wyświetlenia: 4996 | Odpowiedzi: 112 czytaj więcej...

• Pomoc w identyfikacji glonów (wgraj zdjęcie)

identyfikacja-glonow.jpg Wątek do identyfikacji glonów. Wgraj zdjęcie i poproś o identyfikację glonów, następnie sprawdź skuteczną metodę zwalczania korzystając z poradnika

Wyświetlenia: 983278 | Odpowiedzi: 3332 czytaj więcej...

• Pomoc w walce z glonami – krasnorosty i zielenice punktowe

Cześć wszystkim! Od około roku walczę z glonami (głównie krasnorosty i zielenice punktowe) w moim akwarium. Mam nadzieję, że ktoś z Was może podpowiedzieć, co może być przyczyną problemu. Przez cały ...

Wyświetlenia: 3022 | Odpowiedzi: 13 czytaj więcej...

• Pomoc w dodaniu podłoża, akwarium 200L

Witajcie drodzy forumowicze, Potrzebuje porady, kupiłem akwarium z zawartością które przebudowuje, chciałbym uzyskać jasne podłoże, czytałem ze biały piasek chociaż bardzo mi się podoba średnio się na...

Wyświetlenia: 1582 | Odpowiedzi: 4 czytaj więcej...

• Pomoc w identyfikacji rośliny - wgraj zdjęcie

Temat dedykowany identyfikacji gatunków roślin wodnych.

Wyświetlenia: 471865 | Odpowiedzi: 2127 czytaj więcej...

• Pomoc w wyborze podłoża

Cześć wszystkim, szukam podłoża do akwarium i proszę o poradę. Do tej pory miałem zwykły żwirek, chciałem teraz założyć nowe akwarium od podstaw i staram się zebrać jak najwięcej informacji, ale jest ...

Wyświetlenia: 1965 | Odpowiedzi: 6 czytaj więcej...

• Pomoc w identyfikacji roślin

Witam wszystkich. Chciałem prosić o pomoc bardziej doświadczonych forumowiczów w identyfikacji roślin na załączonych zdjęciach. Niestety zdjęcia nie są idealne, ale myślę, że dla kogoś kto się zna nie...

Wyświetlenia: 679 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• Pomoc w wyborze oświetlenia

Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam małe akwarium 20x20x20 z bojownikiem i paroma roślinkami, ale w niedługim czasie będę chciał zmienić na kostkę 30x30x30 iszukam odpowiedniego oświetlania, ale j...

Wyświetlenia: 2032 | Odpowiedzi: 12 czytaj więcej...

• Pomoc w identyfikacji

Witam wszystkich, na korzeniu pojawił się taki biały nalot. Co to może być? Pleśń, grzyb jakiś glon? Na zdjęciu dosyć słabo widać ale to jest białe delikatnie przezroczyste trochę jak taki glut. Prosz...

Wyświetlenia: 1397 | Odpowiedzi: 4 czytaj więcej...

• Dlaczego moja roślina bieleje proszę o pomoc

Hej, ostatnio borykam się z problemem słabego wzrostu Hemianthus Cube, listy bieleją i roślina znika. Po wsadzeniu sadzonki invitro, po 4 dniach listki robią się białe. Parametry wody po4: 1.9 No3: ...

Wyświetlenia: 937 | Odpowiedzi: 4 czytaj więcej...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Arczi, kuba120000 i 164 gości

Copyright © 2001-2025 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.