Hej Panowie!
Pytanie taktyczne:
Skąd w/w filtr może brać powietrze? Uszczelka pod głowicą jest nowa. Zawory podwójne? Może zaserwować jakieś inne? Te Eheimowskie nie są "erste klasse" ;)
...
Witam
Czy to możliwe że oryginalny zasilacz jak pada albo zaczyna padać może obniżać wydajność filtra ?
Pytam bo od jakiegoś czasu zauważyłem że w ustawieniu "na max wydajność 100%) raz filtr p...
https://www.youtube.com/watch?v=S-3j8noHliU
Zapraszamy do obejrzenia filmu prezentującego 10 najładniejszych odmian gupików. Wbrew pozorom te popularne ryby są wdzięcznym materiałem do hodowli a re...
Czy ktoś rozbierał głowicę filtra Eheim 2228. Próbuję rozwikłać problem brzęczenia głowicy. Nie sądzę, że problemem jest wirnik lub ośka. Tu jest wszystko OK.
Inny problem jaki zauważyłem to głowica o...
Panowie drodzy.
Zafundowałem sobie kubełek (Eheim 1200 XLT).
Pompa jest faktycznie cicha, ale problem polega na tym, że przycisk od pompki wibruje i dotyka obudowy. Efekt akustyczny jest bezlitosny....
Cześć. Zwracam się do was o pomoc i radę w następującej sytuacji. Nigdy nie miałem filtra kubełkowego i jakieś 2 lata temu postanowiłem sobie go kupić. Wybór padł na Eheim 2213, w wersji z zaworami i ...
Dzień dobry
Wczoraj kupiłem artemie liofilizowaną Sery. Pokarm podałem rybom w dwóch akwariach. Kostki artemii rozdrobniłem w palcach (czystych). Były jednak widoczne większe kawałki, które ryby zjad...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunkĂłw i odmian roĹliin.
Ponad 15 000 produktĂłw dostÄpnych wysyĹkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiÄ zuje rezerwacja).