Pierwszy na rynku test dla akwariów i oczek wodnych, pomagający w walce z glonami.
Tetra jako pierwsza na rynku stworzyła test paskowy Test AlgaeControl 3in1 mierzący poziom fosforanów, który pomaga w ograniczeniu rozwoju glonów. Test mierzy dwa najbardziej istotne parametry determinujące wzrost glonów: fosforany i azotany, a także twardość węglanową, stanowiącą bufor dla odczynu wody.
• wysokie wartości fosforanów i azotanów w oczkach wodnych i akwariach mogą szybko stać się problemem, powodując wzrost glonów. • twardość węglanowa jest bardzo ważna dla stabilnego odczynu wody przy stosowaniu produktów przeciw glonom.
Witam wszystkich, na początku zaznaczę, że jestem bardzo początkujący jeśli chodzi o akwarystykę i robię co mogę ;)
Akwarium: 30l 29x29x35h
Oświetlenie: Lampka Aquael Leddy Smart 2 Plant 6W (7,5h/dzi...
Witam,
Jestem początkującym akwarystą, mam problem z zielonymi palmami na liściach np. anubias ale również na roślinach czerwonych. Testuję wodę na no3 ( ok 20) i po4 ( ok 0,5).
Azotu nie mogę zbić f...
Witam mam pytanie odnośnie filtra pierwszej generacji tetra ex600 bo stała parę lat i uszczelki spróchniały niestety nic nie można dopasować i pytanie czy ten cały zawór aqastop będzie pasował z nowsz...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).