Witam tak jak w temacie jaka grzałkę zewnętrzną polecacie do akwarium 140 l. Obecnie posiadam dwie wewnętrzne i chciałem troszkę schować sprzęt . Czy ktoś już posiada Jbl ??
Witaj, Jeśli chodzi o nowe grzałki JBL to oni chyba kupili je od SUNSUN, co jak się możesz przekonać przeglądający YT nie jest dobrym wyborem. Ja mam Hydor i mogę polecić.
Witam
Poszukuje dobrego filtra zewnętrznego z grzałką do baniaczka 63l czy ktoś może coś polecić? Każda rada będzie pomocna
Zastanawiam się nad Eden 511-100W Filtr zewnętrzny z grzałką do akwarium 1...
Padła mi grzałka w akwarium i zastanawiam się nad przepływową na wąż ale za bardzo nie mam na nią miejsca już. Więc druga opcja to wymienić filtr na taki z grzałką. Myślałem o starym eheimie np. 2317...
IMG_5871.JPG
Grzałka w akwarium 54l ma 13 miesięcy, czy zaczyna się dziać z nią coś niedobrego ? Wcześniej nie nagrzewała się tak na czerwono jak widać na zdjęciu.
Witam. Mam akwarium 60L (kostka) obralem sobie za cel jak najmniejsza ilość akcesoriów w akwarium.
Dyfuzor Co2 już mam założony na wylocie filtra , teraz kolej grzałki. Ale najslabsza jaka znalaz...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktĂłw dostÄpnych wysyĹkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiÄ zuje rezerwacja).