preparowanie2.jpg
Zapraszam do zapoznania się z moim opisem procesu preparowania korzeni i gałęzi w celu wydobycia faktur, usłojenia oraz zwiększenia trwałości i dezynfekcji przed umieszczeniem mat...
Witam,
Zakupiłem do swojej lampy Twinstar 1200s sterownik, z funkcją wschodu i zmierzchu.
Pytanie jak zaprogramować lampę? Rozumiem, żeby łącznie świecić 10h, czyli u mnie to jest od 10 do 20.
Ale c...
Witam
Jak poprawnie ciąć Limnophila sessiliflora? Ja jak dochodzi do tafli wody ucinam np. w połowie i górną część wsadzam w podłoże. Ta część rośnie dalej bardzo ładnie. Niestety dolna za kilka dni n...
Cześć. Mam kostkę pełną gupików endlera. Filtracja to Eheim 150 z prefiltrem Eheim. Chciałbym to wszystko przenieść do nowego, 2x większego akwarium. Nowe szkło jest już urządzone, zalane, pat mini ch...
Mam reduktor z elektrozaworem firmy Aquario. Coś tam się chyba przepaliło, bo elektrozawór przestał się otwierać. Chciałbym uniknąć wydatków i zastanawiam się, czy można coś przestawić w elektrozaworz...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).