Jesteś tutaj: Serwis Forum Aktualności i ciekawostki

Czy to niedobór żelaza ?

Dyskusje ogólne oraz posty nie pasujące do innych działów + nowy temat

03 kwi 2020, 17:30 Czy to niedobór żelaza ?  (#1)  

Cześć . Czy to niedobór żelaza ? Proszę o przybliżenie i zwrócenie szczególnej uwagi na szczyty . Młode liście są blado zielone a szczyty prawie białe .
nie dobory żelaza 1.jpg
(521.7 KiB) Pobrane 633 razy

nie dobory żelaza 2.jpg
(463.18 KiB) Pobrane 633 razy

bieniolubo23com
Zainteresowany tematem

03 kwi 2020, 18:27 Re: Czy to niedobór żelaza ?  (#2)  

Oczywiście chodzi mi o pogostemona helferi

bieniolubo23com
Zainteresowany tematem

Powiązane tematy
  • Oase czy Aquael filtr?

Dzień dobry, Chciałbym dowiedzieć się jakie macie zdania na temat filtra z Oase Biomaster Thermo 350 a Aquael Ultramax 2000? Chodzi tutaj najbardziej o który byś wybrał/a do swojego akwarium i dlacze...

Wyświetlenia: 357 | Odpowiedzi: 10 czytaj więcej...

• choroba czy zwykłe otarcie ?

Cześć wszystkim to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać. Akwarystyką zajmujsię się już kilkanaście lat ale nie mam dużego doświadczenia w rozpoznawaniu chorób bo w zasadzie si...

Wyświetlenia: 129 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• Czy to nekroza

Witam Akwarium ma prawie 12dni potws i mineraly ada, podloze amazonia ver2 Pierwszy tydz podmiany codziennie, Co2 z butli, Swiatlo na razie 60%mocy chihiros wrgb slim Widac plamki tylko na dolnych ...

Wyświetlenia: 114 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• Wysokie SiO2 czy szkodzi roślinom?

Zrestartowałem jedno akwarium gdzie są nowe świetlowki T5 ok 1W/L. Chce zrobić na nim test na samej wodzie kranowej, która ma twardość 14Gh, 15Kh, przewodność 630uS. Po tygodniu wywaliło okrzemki. Tes...

Wyświetlenia: 165 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• Dylemat: kubeł czy zestaw CO2?

Witam! We wrześniu założyłem swoje pierwsze akwarium. Juwel Rio 180 z wbudowanym filtrem. Posiadam w nim ślimaki, ryby oraz rośliny. Akwarium funkcjonuje, ryby i ślimaki żyją a rośliny przycinam 😊...

Wyświetlenia: 460 | Odpowiedzi: 5 czytaj więcej...

Recenzje

Ładowanie...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktĂłw dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości

Copyright © 2001-2023 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.